Hvordan kansellere tjenesten din Skriv ut

• elitehosting, kundeområde, client area, cancel service, kansellering
  • 29

Det er uheldig at du ønsker å avslutte tjenesten din hos oss. Hvis du har hatt noen problemer med tjenesten, vær oppmerksom på at vår support alltid er tilgjengelig for å hjelpe deg. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår tjeneste, så vi setter pris på om du kan informere oss om grunnen til oppsigelsen, enten i din oppsigelsesforespørsel eller i en ny supporthenvendelse.

Hvordan kansellere tjenesten din

1. Gå til kundeområdet

2. Trykk på Tjenester --> Mine tjenester

3. Velg tjenesten du ønsker å kansellere

4. Trykk på Kanseller tjeneste

5. Skriv en kort forklaring på hvorfor du ønsker å kansellere tjenesten

6. Velg Avbestillingstype (Umiddelbart/På slutten av betalt periode)

7. Trykk på Kanseller tjeneste

Hvis du trenger mer hjelp, vennligst kontakt oss her: https://elitehosting.no/submitticket.php