Oppgradering av tjeneste Skriv ut

• server, elitehosting, kundesenter, oppgradering, upgrade, minecraft, rust, ark, csgo
  • 30

Har du bestilt en server som bruker mer eller mindre RAM, lagring, osv enn forventet? Her er en artikkel om hvordan du oppgraderer/nedgraderer serveren din.

Oppgradering av tjeneste

1. Logg inn til Kundeområdet.

2. Åpne Tjenester menyen, og deretter trykk på Mine tjenester.

3. Velg tjenesten/serveren du vil oppgradere/nedgradere.

4. Trykk på Tilgjengelig oppgradering/nedgradering.

Hvis du trenger mer hjelp, vennligst kontakt oss her: https://elitehosting.no/submitticket.php