Laste opp eksisterende verden til din server Skriv ut

• 32

1. Lokaliser verdenen du vil laste opp fra PCen din. Gå til C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\worlds og finn .db og .fwl filene du vil laste opp.

2) Last opp verdenen til /home/container/.config/unity3d/IronGate/Valheim/worlds_local via integrerte Filbehandeleren i Kontrollpanel eller via sFTP.

3) Endre WORLD NAME i Setup menyen til navnet på verdenen du lastet opp.

4) Start serveren på nytt fra Kontrollpanelet.

Hvis du trenger mer hjelp, vennligst kontakt oss her: https://elitehosting.no/submitticket.php