Hvordan koble til sFTP? Skriv ut

• server, ftp, sftp, minecraft, ark, rust, valheim, kobling
  • 32

For å koble til en sFTP-server (Secure FTP), trenger du en FTP-klient som støtter sFTP-protokollen. Her er en generell veiledning for å koble til sFTP ved hjelp av FileZilla, en populær FTP-klient:

1. Last ned og installer FileZilla på datamaskinen din.
  2. Åpne FileZilla.
  3. Klikk på "File" i øverste menylinje og velg "Site Manager".
  4. I Site Manager, klikk på "New Site" og gi den et navn som beskriver serveren du skal koble til. F. Eks. "Minecraft server
  5.  5. På høyre side av vinduet vil det være ulike innstillinger. Velg "SFTP" som protokoll. (Port: 22)
  6.  Angi verten (host), portnummer (22), brukernavn og passord som du finner på panel.elitehosting.no.

7. Klikk på "Connect" for å koble til sFTP-serveren.

Når tilkoblingen er etablert, vil du se lokal filstruktur i venstre panel og fjernfilstruktur på høyre panel i FileZilla. Du kan deretter dra og slippe filer mellom de to panelene for å overføre filer til og fra sFTP-serveren.

Vær oppmerksom på at prosedyrene kan variere litt avhengig av FTP-klienten du bruker, men prinsippet om å velge sFTP-protokollen og angi riktig informasjon for tilkoblingen, er generelt det samme.